Prijs voor huurwoningen in Strijensas (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Strijensas, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 335,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Strijensas is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand, Januari, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 5 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 30. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 92 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 3,25, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 3 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Strijensas (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, December,bedraagt de gemiddelde prijs € 470. In Januari blijft die prijs hangen rond € 470. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 26 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 296,5 tot € 246, een daling van 83 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 90 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Strijensas, dat zo’n € 467 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 90 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 33 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2 / m²) in Strijensas. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 33 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Strijensas kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 467, zo’n 90 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 90 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Strijensas
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 246
€ 3
8
72.422
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen