Prijs voor huurwoningen in Strijensas (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Strijensas, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 319,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Strijensas is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand, Juli, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 4 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 50. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 67 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 3, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 2 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Strijensas (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juni,bedraagt de gemiddelde prijs € 469. In Juli blijft die prijs hangen rond € 469. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 52 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 357 tot € 245, een daling van 69 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 88 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Strijensas, dat zo’n € 461 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 88 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Strijensas, is het type "" waarvan de prijs € 461 bedraagt, zo’n 88 % duurder dan het gemiddelde (€ 245) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Strijensas
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 245
€ 2
2
120.446
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen