Prijs voor huurwoningen in Streefkerk (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Streefkerk, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 2.991
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Streefkerk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand, April, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 8 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 4, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Streefkerk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Maart,bedraagt de gemiddelde prijs € 2.991. In April blijft die prijs hangen rond € 2.991. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.495,5 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Streefkerk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
Geen data
Geen data
0
175.688
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Streefkerk