Prijs voor huurwoningen in Stokkum (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Stokkum, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.191,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2,4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stokkum is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 3. In de volgende maand, November, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 3 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 67. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 40 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2,5, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 1 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stokkum (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Oktober,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.193. In November blijft die prijs hangen rond € 1.193. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.193 tot € 1.191. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.192 tot € 595,5, een daling van 50 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Stokkum
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
4
21.790
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen