Prijs voor huurwoningen in Stokkum (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Stokkum, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.194,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1,33
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stokkum is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Mei) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 4 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stokkum (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, April,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.187. In Mei blijft die prijs hangen rond € 1.211. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 599,5 tot een gemiddelde van € 592,5 tussen Augustus en September.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Stokkum
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
4
45.288
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen