Prijs voor huurwoningen in Stevensweert (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Stevensweert, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.174,25
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 21,72
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stevensweert is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7,88. In de volgende maand (April) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10 por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 386 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 21,72, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stevensweert (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Maartbedraagt € 1.300.In de volgende maand, April,is er en grote daling te zien tot € 947. In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.123,5 in de twee eerste maanden tot € 1.225. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.174,25 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Stevensweert
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
8
22.548
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen