Prijs voor huurwoningen in Stellendam (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Stellendam, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 982,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,04
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stellendam is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,76. In de volgende maand, Februari, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 9,45 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 68. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 267 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,05 per m²), en die van de laatste twee maanden, Mei en Juni (€ 21,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stellendam (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Januaribedraagt € 978.In de volgende maand, Februari,is er en grote daling te zien tot € 816. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 66 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 129 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 746,75 in de laatste 4 maanden en € 963 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juni.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Stellendam, dat zo’n € 974 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 12 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 50 % duurder dan het gemiddelde (€ 6 / m²) in Stellendam. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 50 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Stellendam kan men vaststellen dat het type "Eengezinswoning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 974, zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Eengezinswoning", zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het minst betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 6 / m². Het duurdere type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 6 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Stellendam
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 866
€ 4
78
72.110
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen