Prijs voor huurwoningen in Stellendam (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Stellendam, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 863,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,61
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stellendam is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand, September, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 7,15 por m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 158 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 77 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,41, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 8 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stellendam (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 815.In de volgende maand, September,is er en grote daling te zien tot € 648. In de 2 volgende maanden (Oktober, November)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 731,5 in de twee eerste maanden tot € 1.000,5, meer bepaald een prijsstijging van 137 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 866 tot een gemiddelde van € 859,5 tussen December en Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 13 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Stellendam, dat zo’n € 967 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 13 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Stellendam, is het type "" waarvan de prijs € 967 bedraagt, zo’n 13 % duurder dan het gemiddelde (€ 854) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Stellendam
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 854
€ 13
50
135.068
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen