Prijs voor huurwoningen in Sliedrecht (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Sliedrecht, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.119,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,41
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Sliedrecht is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,91. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 11,15 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 11,03 naar € 12,47 per m², meer bepaald met zo’n 113 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 91 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,75, en die van de laatste twee maanden November en December, € 10,74 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Sliedrecht (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.057.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 809. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 933 in de twee eerste maanden tot € 1.259, meer bepaald een prijsstijging van 135 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 107 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 1.096)en de 2 laatste, November y December (€ 1.167,5).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Sliedrecht, dat zo’n € 1.269 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 12 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 72 % minder duur dan het gemiddelde (€ 3 / m²) in Sliedrecht. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 72 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Woning" het minst goedkope is, meer bepaald zo’n 12 % minder goedkoop dan het gemiddelde in Sliedrecht met een prijs van € 1.129. Het volgende type duurdere woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 1.466. Het duurste type woning komt overeen met "", zo’n 30 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Woning", met een prijs van zo’n € 1.269.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m². Het minst dure type woning is "Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Sliedrecht
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.129
€ 10,85
146
130.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen