Prijs voor huurwoningen in Sint Maartensdijk (Zeeland)

De huurprijzen van woningen in Sint Maartensdijk, in de provincie Zeeland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 809,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,46
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Sint Maartensdijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13,15. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 3,98 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 68. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 28 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,19, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, € 2 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Sint Maartensdijk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februaribedraagt € 1.367.In de volgende maand, Maart,is er en grote daling te zien tot € 252. In de 2 volgende maanden (April, Mei)is de prijs gestegen van gemiddeld € 809,5 in de twee eerste maanden tot € 885,5. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 87 %, dalende van € 847,5 tot € 734 in Juni en Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Sint Maartensdijk, dat zo’n € 631 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Sint Maartensdijk, is het type "" waarvan de prijs € 631 bedraagt, zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde (€ 645) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Sint Maartensdijk
Aantallen gebruikte woningen in Zeeland
€ 645
€ 4
58
8.592
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Sint Maartensdijk