Prijs voor huurwoningen in Sint Maartensdijk (Zeeland)

De huurprijzen van woningen in Sint Maartensdijk, in de provincie Zeeland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 765,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Sint Maartensdijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 7 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 31. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 24 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 4,25, en die van de laatste twee maanden November en December, € 1 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Sint Maartensdijk (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 647. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 647. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 647 in de twee eerste maanden tot € 825, meer bepaald een prijsstijging van 128 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 112 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 736)en de 2 laatste, November y December (€ 824).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 23 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Sint Maartensdijk, dat zo’n € 638 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 23 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Sint Maartensdijk, is het type "" waarvan de prijs € 638 bedraagt, zo’n 23 % minder duur dan het gemiddelde (€ 824) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Sint Maartensdijk
Aantallen gebruikte woningen in Zeeland
€ 824
€ 1
8
7.436
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen