Prijs voor huurwoningen in Schin Op Geul (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Schin Op Geul, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 799,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,95
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Schin Op Geul is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 38,62. In de volgende maand, Juni, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 12,56 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 46. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 56 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 18,66, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 10,52 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Schin Op Geul (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Mei,bedraagt de gemiddelde prijs € 917. In Juni blijft die prijs hangen rond € 899. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 75 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 794,75 tot een gemiddelde van € 809 tussen September en Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 7 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Schin Op Geul, dat zo’n € 767 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 7 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 75 % minder duur dan het gemiddelde (€ 3 / m²) in Schin Op Geul. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 75 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 19 % goedkoper dan het gemiddelde in Schin Op Geul met een prijs van € 717. Het volgende type minder dure woningen is "Eengezinswoning” met een gemiddelde prijs van € 767. Het duurste type woning komt overeen met "Eengezinswoning", zo’n 7 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 583.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Schin Op Geul
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 717
€ 12
70
25.158
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen