Prijs voor huurwoningen in Scheemda (Groningen)

De huurprijzen van woningen in Scheemda, in de provincie Groningen, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 936,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,41
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Scheemda is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,55. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 51. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 153 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 7,38 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 11,27 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Scheemda (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.186.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 721. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 60 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 107 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 763,25)en de 2 laatste, November y December (€ 815).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 16 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Scheemda, dat zo’n € 768 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 16 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Scheemda, is het type "" waarvan de prijs € 768 bedraagt, zo’n 16 % duurder dan het gemiddelde (€ 664) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Scheemda
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
€ 664
€ 12,53
52
14.140
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen