Prijs voor huurwoningen in Schaijk (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Schaijk, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.127
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 12,27
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Schaijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 15,93. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 14,91 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 84. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 60 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 14,18, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, € 8,46 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Schaijk (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Maartbedraagt € 977.In de volgende maand, April,is er en grote daling te zien tot € 820. In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs gestegen van gemiddeld € 898,5 in de twee eerste maanden tot € 971,5. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 162 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 935 in de laatste 4 maanden en € 1.511 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 32 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Schaijk, dat zo’n € 1.162 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 32 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Schaijk, is het type "" waarvan de prijs € 1.162 bedraagt, zo’n 32 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.718) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Schaijk
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.718
€ 8,92
232
99.866
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen