Prijs voor huurwoningen in Ruurlo (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Ruurlo, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 956,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,51
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ruurlo is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11,26. In de volgende maand, Mei, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 11,74 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 83. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 43 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,52, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 4,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ruurlo (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 1.025. In Mei kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 966. De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 91, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 948,75 tot een gemiddelde van € 972,5 tussen Augustus en September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Ruurlo, dat zo’n € 781 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 14 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ruurlo, is het type "" waarvan de prijs € 781 bedraagt, zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde (€ 911) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Ruurlo
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 911
€ 2
42
45.288
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Ruurlo