Prijs voor huurwoningen in Rucphen (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Rucphen, in de provincie Noord Brabant, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.230,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,03
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Rucphen is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand, November, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 6 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 130 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 8,05 naar een gemiddelde in Februari en Maart van € 8 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Rucphen (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktoberbedraagt € 1.233.In de volgende maand, November,is er en grote daling te zien tot € 821. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.027 in de twee eerste maanden tot € 1.578,5, meer bepaald een prijsstijging van 154 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.302,75 tot € 1.085, een daling van 83 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Rucphen, dat zo’n € 1.211 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Rucphen, is het type "" waarvan de prijs € 1.211 bedraagt, zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.231) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Rucphen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.231
€ 7
16
77.604
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen