Prijs voor huurwoningen in Rucphen (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Rucphen, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.275,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,13
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Rucphen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,37. In de volgende maand, Juni, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 10 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 81. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 65 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,19, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 6 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Rucphen (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Meibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.160. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juni, oplopende tot tot € 1.922. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 69 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 95 %, dalende van € 1.298,75 tot € 1.229 in September en Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 3 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Rucphen, dat zo’n € 1.197 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 3 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Rucphen, is het type "" waarvan de prijs € 1.197 bedraagt, zo’n 3 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.229) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Rucphen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.229
€ 6
50
93.630
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen