Prijs voor huurwoningen in Rossum (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Rossum, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 861
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Rossum is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 7 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 7 naar € 7 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 50 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7, en die van de laatste twee maanden November en December, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Rossum (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.121.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 796. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 83 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 877,25 tot € 398, een daling van 45 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Rossum
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
20
35.868
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen