Prijs voor huurwoningen in Roosteren (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Roosteren, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.352,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,7
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Roosteren is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 3. In de volgende maand (September) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 138 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 107 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 6,55 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 7 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Roosteren (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 547. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand September, oplopende tot tot € 1.636. In de 2 volgende maanden (Oktober, November)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.091,5 in de twee eerste maanden tot € 1.293, meer bepaald een prijsstijging van 118 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 140 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.192,25 in de laatste 4 maanden en € 1.672 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Roosteren, dat zo’n € 1.728 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Roosteren, is het type "" waarvan de prijs € 1.728 bedraagt, zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.746) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Roosteren
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.746
€ 7
28
27.410
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen