Prijs voor huurwoningen in Roosteren (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Roosteren, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.322
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,09
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Roosteren is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand, April, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 7 por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 7 naar € 7,78 per m², meer bepaald met zo’n 111 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 47 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,39, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Roosteren (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Maart,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.634. In April blijft die prijs hangen rond € 1.634. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 73 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.410,75 tot € 1.144,5, een daling van 81 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 214 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Roosteren, dat zo’n € 1.714 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 214 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Roosteren, is het type "" waarvan de prijs € 1.714 bedraagt, zo’n 214 % duurder dan het gemiddelde (€ 545) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Roosteren
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 545
€ 1
44
42.920
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen