Prijs voor huurwoningen in Roodeschool (Groningen)

De huurprijzen van woningen in Roodeschool, in de provincie Groningen, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.895,2
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,46
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Roodeschool is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 15. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 19,07 por m². De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling van zo’n 95 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 33 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 16,58, en die van de laatste twee maanden November en December, € 5,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Roodeschool (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.802. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 1.820. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.811 in de twee eerste maanden tot € 1.977,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.894,25 tot € 949,5, een daling van 50 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Roodeschool
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
Geen data
Geen data
36
14.090
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen