Prijs voor huurwoningen in Rijsenhout (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Rijsenhout, in de provincie Noord Holland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 2.253,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,36
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Rijsenhout is gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14,1. In de volgende maand (Mei) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 18,69 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 81. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 110 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 14,88 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 16,32 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Rijsenhout (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, April,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.675. In Mei blijft die prijs hangen rond € 1.657. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.666 in de twee eerste maanden tot € 2.361, meer bepaald een prijsstijging van 142 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 136 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 2.013,5 in de laatste 4 maanden en € 2.733,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Rijsenhout, dat zo’n € 1.988 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 5 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 78 % minder duur dan het gemiddelde (€ 4 / m²) in Rijsenhout. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 78 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 28 % goedkoper dan het gemiddelde in Rijsenhout met een prijs van € 2.092. Het volgende type minder dure woningen is "Eengezinswoning” met een gemiddelde prijs van € 1.988. Het minst dure type woning komt overeen met "Eengezinswoning", zo’n 5 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 1.508.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Rijsenhout
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 2.092
€ 18,2
74
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen