Prijs voor huurwoningen in Ridderkerk (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Ridderkerk, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.242,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,49
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ridderkerk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13,9. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 12,32 por m². De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling van zo’n 89 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 79 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 12,37, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 9,73 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ridderkerk (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 1.373. In Juli kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.292. De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 91, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 93 %, dalende van € 1.273,25 tot € 1.181,5 in Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 64 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Ridderkerk, dat zo’n € 1.891 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 64 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ridderkerk, is het type "" waarvan de prijs € 1.891 bedraagt, zo’n 64 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.153) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Ridderkerk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.153
€ 9,77
220
166.008
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen