Prijs voor huurwoningen in Reuver (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Reuver, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.125,25
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 14,03
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Reuver is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 16,1. In de volgende maand, Januari, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 15,42 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 31. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 72 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,31, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 7,43 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Reuver (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Decemberbedraagt € 1.274.In de volgende maand, Januari,is er en grote daling te zien tot € 1.075. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 50 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 881 tot € 488,5, een daling van 55 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 8 % goedkoper dan het gemiddelde in Reuver van zo’n € 977. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 949. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 3 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 898.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 1 % duurder dan het gemiddelde (€ 15 / m²) in Reuver. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Reuver, is het type "" waarvan de prijs € 949 bedraagt, zo’n 3 % minder duur dan het gemiddelde (€ 977) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Reuver
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 977
€ 14,87
48
24.382
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen