Prijs voor huurwoningen in Putte (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Putte, in de provincie Noord Brabant, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.152,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,82
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Putte is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,72. In de volgende maand (Januari) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 13,02 por m². De 2 volgende maanden (Februari, Maart) kenmerken zich door een daling van zo’n 92 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 85 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,39, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 9,68 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Putte (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Decemberbedraagt € 1.445. In Januari kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.371. De 2 volgende maanden (Februari, Maart) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 87, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.318,5 tot € 821,5, een daling van 62 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 17 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Putte, dat zo’n € 878 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 17 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 120 % duurder dan het gemiddelde (€ 22 / m²) in Putte. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 120 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Putte kan men vaststellen dat het type "Eengezinswoning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 878, zo’n 17 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Eengezinswoning", zo’n 17 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het minst betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 22 / m². Het duurdere type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 22 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Putte
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 750
€ 10
76
84.442
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Brabant