Prijs voor huurwoningen in Puth (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Puth, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 895,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,29
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Puth is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,35. In de volgende maand, Juni, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 2 por m². In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 160 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 48 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,37, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Puth (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Meibedraagt € 935. In Juni kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 851. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 893 tot € 894. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 893,5 tot € 451,5, een daling van 51 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Puth
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
34
41.236
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Puth