Prijs voor huurwoningen in Pijnacker (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Pijnacker, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.243
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 12,81
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Pijnacker is gedaald in de voorbije maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13,69. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 12,47 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 13,08 naar € 12,72 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 12,9 naar een gemiddelde in Oktober en November van € 12,64 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Pijnacker (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 1.422. In Juli kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.253. De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 87, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.249 tot een gemiddelde van € 1.231 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 65 % goedkoper dan het gemiddelde in Pijnacker van zo’n € 1.296. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 1.547. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 19 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 458.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 24 % duurder dan het gemiddelde (€ 17 / m²) in Pijnacker. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 24 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Pijnacker, is het type "" waarvan de prijs € 1.547 bedraagt, zo’n 19 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.296) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Pijnacker
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.296
€ 13,69
226
166.008
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen