Prijs voor huurwoningen in Ouderkerk Aan Den Ijssel (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Ouderkerk Aan Den Ijssel, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.298,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,03
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ouderkerk Aan Den Ijssel is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand (Juni) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11,18 por m². In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 124 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 66 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,05, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 6 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ouderkerk Aan Den Ijssel (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Meibedraagt € 1.185. In Juni kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.115. In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.150 in de twee eerste maanden tot € 1.754,5, meer bepaald een prijsstijging van 153 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.452,25 tot € 991, een daling van 68 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 75 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Ouderkerk Aan Den Ijssel, dat zo’n € 1.736 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 75 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ouderkerk Aan Den Ijssel, is het type "" waarvan de prijs € 1.736 bedraagt, zo’n 75 % duurder dan het gemiddelde (€ 991) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Ouderkerk Aan Den Ijssel
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 991
€ 6
12
175.634
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen