Prijs voor huurwoningen in Oudenbosch (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Oudenbosch, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.208,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,97
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oudenbosch is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,98. In de volgende maand, Juli, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10,56 por m². In de 2 volgende maanden (Augustus, September) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 129 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 106 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 11,74 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 12,44 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oudenbosch (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Junibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.266. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juli, oplopende tot tot € 1.582. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 76 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 89 %, dalende van € 1.253,25 tot € 1.119,5 in Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oudenbosch, dat zo’n € 982 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 9 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oudenbosch, is het type "" waarvan de prijs € 982 bedraagt, zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.081) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Oudenbosch
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.081
€ 12,1
82
51.828
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen