Prijs voor huurwoningen in Oss (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Oss, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 794,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,18
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oss is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11,25. In de volgende maand, September, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 12,62 por m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 124 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 13,4 naar een gemiddelde in December en Januari van € 12,74 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oss (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 866. In September kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 754. De 2 volgende maanden (Oktober, November) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 92, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 106 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 778,5)en de 2 laatste, December y Januari (€ 826).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oss, dat zo’n € 790 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde (€ 13,14 / m²) in Oss. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Oss kan men vaststellen dat het type "Eengezinswoning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 790, zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Eengezinswoning", zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 13,14 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 13,14 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Oss
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 790
€ 13,14
640
45.892
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen