Prijs voor huurwoningen in Oostwoud (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Oostwoud, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.465,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,33
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oostwoud is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Mei) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 91 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2,75, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 2,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oostwoud (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Mei, oplopende tot tot . In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 1.466, meer bepaald een prijsstijging van 2147483647 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 733 tot een gemiddelde van € 732,5 tussen Augustus en September.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Oostwoud
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
Geen data
Geen data
0
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen