Prijs voor huurwoningen in Oosterwolde (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Oosterwolde, in de provincie Friesland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 812,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 21,4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterwolde is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand, December, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 4 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 1163 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 12 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 25,25, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 3 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterwolde (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, November,bedraagt de gemiddelde prijs € 600. In December blijft die prijs hangen rond € 600. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 600 in de twee eerste maanden tot € 1.080, meer bepaald een prijsstijging van 180 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 840 tot € 352, een daling van 42 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 45 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Oosterwolde, dat zo’n € 1.020 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 45 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oosterwolde, is het type "" waarvan de prijs € 1.020 bedraagt, zo’n 45 % duurder dan het gemiddelde (€ 704) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Oosterwolde
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
€ 704
€ 6
6
7.774
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Oosterwolde