Prijs voor huurwoningen in Oosterblokker (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Oosterblokker, in de provincie Noord Holland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 905
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,58
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterblokker is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,5. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 8,25 naar € 9 per m², meer bepaald met zo’n 109 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 8,62 naar een gemiddelde in November en December van € 8,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterblokker (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.000.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 545. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 772,5 in de twee eerste maanden tot € 971,5, meer bepaald een prijsstijging van 126 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 111 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 872)en de 2 laatste, November y December (€ 971).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 3 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oosterblokker, dat zo’n € 529 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 3 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oosterblokker, is het type "" waarvan de prijs € 529 bedraagt, zo’n 3 % minder duur dan het gemiddelde (€ 544) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Oosterblokker
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 544
€ 7
18
140.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen