Prijs voor huurwoningen in Oosterblokker (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Oosterblokker, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 807
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,57
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oosterblokker is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Mei) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10,37 por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 159 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 119 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 6,72 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 8 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oosterblokker (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Mei, oplopende tot tot € 1.400. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs gestegen van gemiddeld € 700 in de twee eerste maanden tot € 772,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 736,25 tot € 545, een daling van 74 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Oosterblokker, dat zo’n € 532 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Oosterblokker, is het type "" waarvan de prijs € 532 bedraagt, zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde (€ 545) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Oosterblokker
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 545
€ 8
14
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen