Prijs voor huurwoningen in Oirschot (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Oirschot, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.426,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 32,49
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Oirschot is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,55. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 1122 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 52 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 32,22, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, € 16,78 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Oirschot (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februaribedraagt € 1.360.In de volgende maand, Maart,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (April, Mei)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 680 in de twee eerste maanden tot € 1.466,5, meer bepaald een prijsstijging van 216 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 132 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.073,25 in de laatste 4 maanden en € 1.420 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 62 % goedkoper dan het gemiddelde in Oirschot van zo’n € 1.300. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 1.451. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 12 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 500.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 6 / m², het gemiddelde zijnde € 21,96 / m² in Oirschot. De woningen met de gemiddeld duurste prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 75 % minder goedkoop dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 6 / m².

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Oirschot kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 1.451, zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 6 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 6 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Oirschot
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.300
€ 21,96
116
41.914
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen