Prijs voor huurwoningen in Nieuwstadt (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Nieuwstadt, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 763,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,96
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Nieuwstadt is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 2 por m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 178 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 9,04 naar een gemiddelde in Juni en Juli van € 8,8 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Nieuwstadt (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Februaribedraagt de gemiddelde huurprijs€ 725. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Maart, oplopende tot tot € 982. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 83 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 93 %, dalende van € 781,5 tot € 727 in Juni en Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 28 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Nieuwstadt, dat zo’n € 591 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 28 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Nieuwstadt, is het type "" waarvan de prijs € 591 bedraagt, zo’n 28 % minder duur dan het gemiddelde (€ 825) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Nieuwstadt
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 825
€ 9,59
68
41.922
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen