Prijs voor huurwoningen in Munstergeleen (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Munstergeleen, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.290,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Munstergeleen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11. In de volgende maand, September, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 12 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 78. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 54 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,25, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 5,51 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Munstergeleen (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Augustus,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.142. In September blijft die prijs hangen rond € 1.191. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 76 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 115 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.024 in de laatste 4 maanden en € 1.179 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 13 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Munstergeleen, dat zo’n € 2.063 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 13 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Munstergeleen, is het type "" waarvan de prijs € 2.063 bedraagt, zo’n 13 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2.358) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Munstergeleen
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 2.358
€ 11,01
40
24.118
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Limburg