Prijs voor huurwoningen in Moordrecht (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Moordrecht, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 711,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 17,08
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Moordrecht is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand (September) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 15,95 por m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 153 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 124 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 15,8 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 19,62 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Moordrecht (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 824. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand September, oplopende tot tot € 1.070. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 53 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 723,25 tot een gemiddelde van € 688 tussen December en Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 38 % goedkoper dan het gemiddelde in Moordrecht van zo’n € 851. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 755. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 11 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 524.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 100 % duurder dan het gemiddelde (€ 26 / m²) in Moordrecht. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 100 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Moordrecht, is het type "" waarvan de prijs € 755 bedraagt, zo’n 11 % minder duur dan het gemiddelde (€ 851) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Moordrecht
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 851
€ 13
68
135.068
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Moordrecht