Prijs voor huurwoningen in Montfort (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Montfort, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 637,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,06
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Montfort is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand (September) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 15 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 9,5 naar € 9,69 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 52 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,59, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Montfort (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 868.In de volgende maand, September,is er en grote daling te zien tot € 362. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 79 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 148 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 550 in de laatste 4 maanden en € 812 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 11 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Montfort, dat zo’n € 719 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 11 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Montfort, is het type "" waarvan de prijs € 719 bedraagt, zo’n 11 % minder duur dan het gemiddelde (€ 807) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Montfort
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 807
€ 1
28
27.410
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen