Prijs voor huurwoningen in Moerdijk (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Moerdijk, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.094,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,6
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Moerdijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13,63. In de volgende maand, November, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 5 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 9,31 naar € 10 per m², meer bepaald met zo’n 107 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 129 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 9,66 per m²), en die van de laatste twee maanden, Februari en Maart (€ 12,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Moerdijk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.275. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand November, oplopende tot tot € 1.528. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 66 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.160,75 tot € 963, een daling van 83 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 25 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Moerdijk, dat zo’n € 1.345 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 25 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Moerdijk, is het type "" waarvan de prijs € 1.345 bedraagt, zo’n 25 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.077) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Moerdijk
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.077
€ 13
50
77.604
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen