Prijs voor huurwoningen in Milsbeek (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Milsbeek, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.047,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,86
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Milsbeek is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13,59. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 12,73 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 42. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 118 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 9,33 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 11 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Milsbeek (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 944. In September kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 866. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 67 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 147 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 755,25 in de laatste 4 maanden en € 1.109 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 15 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Milsbeek, dat zo’n € 868 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 15 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Milsbeek, is het type "" waarvan de prijs € 868 bedraagt, zo’n 15 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.020) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Milsbeek
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.020
€ 11
42
28.606
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Milsbeek