Prijs voor huurwoningen in Millingen Aan De Rijn (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Millingen Aan De Rijn, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 797,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Millingen Aan De Rijn is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 7 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 133 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 29 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 2 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Millingen Aan De Rijn (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Oktober,bedraagt de gemiddelde prijs € 811. In November blijft die prijs hangen rond € 803. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 807 tot € 800,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 803,75 tot € 386, een daling van 48 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Millingen Aan De Rijn
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
44
21.790
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen