Prijs voor huurwoningen in Millingen Aan De Rijn (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Millingen Aan De Rijn, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 820
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,21
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Millingen Aan De Rijn is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 327 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 164 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 4,27 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juni en Juli (€ 7 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Millingen Aan De Rijn (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februaribedraagt € 772.In de volgende maand, Maart,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (April, Mei)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 386 in de twee eerste maanden tot € 864,5, meer bepaald een prijsstijging van 224 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 128 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 625,25 in de laatste 4 maanden en € 799,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Millingen Aan De Rijn, dat zo’n € 801 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 50 % minder duur dan het gemiddelde (€ 4 / m²) in Millingen Aan De Rijn. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 50 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Millingen Aan De Rijn kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 801, zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Millingen Aan De Rijn
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 805
€ 8
44
21.930
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen