Prijs voor huurwoningen in Mill (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Mill, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 925,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Mill is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In September bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 1. In de volgende maand (Oktober) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden (November, December) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 256 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 138 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8 per m²), en die van de laatste twee maanden, Januari en Februari (€ 11 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Mill (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Septemberbedraagt de huurprijs€ 863. Deze prijs loopt op in Oktober tot € 955. In de 2 volgende maanden (November, December)is de prijs gestegen van gemiddeld € 909 in de twee eerste maanden tot € 961,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 935,25 tot een gemiddelde van € 905,5 tussen Januari en Februari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Mill, dat zo’n € 709 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 21 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Mill, is het type "" waarvan de prijs € 709 bedraagt, zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde (€ 894) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Mill
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 894
€ 11
210
69.678
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen