Prijs voor huurwoningen in Middelbeers (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Middelbeers, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 2.415,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,41
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Middelbeers is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 247 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,8, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Middelbeers (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand November, oplopende tot tot € 2.247. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.123,5 in de twee eerste maanden tot € 2.500, meer bepaald een prijsstijging van 223 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.811,75 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Middelbeers
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
Geen data
Geen data
18
54.244
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen