Prijs voor huurwoningen in Margraten (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Margraten, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 977
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 19,96
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Margraten is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13,17. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 22,55 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 129 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 93 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 20,41, en die van de laatste twee maanden November en December, € 19,08 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Margraten (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.163. In Augustus kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.021. De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 88, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 86 %, dalende van € 1.026 tot € 879 in November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 54 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Margraten, dat zo’n € 1.344 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 54 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Margraten, is het type "" waarvan de prijs € 1.344 bedraagt, zo’n 54 % duurder dan het gemiddelde (€ 875) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Margraten
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 875
€ 19,41
80
33.910
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen