Prijs voor huurwoningen in Maassluis (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Maassluis, in de provincie Zuid Holland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.369,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,51
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Maassluis is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11,37. In de volgende maand (September) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 14,63 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 81. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 94 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,75, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 11,04 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Maassluis (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 1.698.In de volgende maand, September,is er en grote daling te zien tot € 1.384. De 2 volgende maanden (Oktober, November) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 87, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.444 tot € 1.221,5, een daling van 85 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 56 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Maassluis, dat zo’n € 563 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 56 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Maassluis, is het type "" waarvan de prijs € 563 bedraagt, zo’n 56 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.270) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Maassluis
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.270
€ 11,7
278
135.068
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen