Prijs voor huurwoningen in Maasdijk (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Maasdijk, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.628,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,45
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Maasdijk is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 3. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 3 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 312 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 65 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6,18, en die van de laatste twee maanden November en December, € 4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Maasdijk (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.092. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 1.092. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.092 in de twee eerste maanden tot € 1.684, meer bepaald een prijsstijging van 154 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 152 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.388 in de laatste 4 maanden en € 2.109 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 50 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Maasdijk, dat zo’n € 1.054 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 50 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Maasdijk, is het type "" waarvan de prijs € 1.054 bedraagt, zo’n 50 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2.109) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Maasdijk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 2.109
€ 4
10
157.352
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen