Prijs voor huurwoningen in Maasbree (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Maasbree, in de provincie Limburg, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.203,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,05
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Maasbree is gedaald in de voorbije maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 78. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 119 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 7,57 per m²), en die van de laatste twee maanden, September en Oktober (€ 9 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Maasbree (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Meibedraagt € 808.In de volgende maand, Juni,is er en grote daling te zien tot € 676. In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 742 in de twee eerste maanden tot € 1.585, meer bepaald een prijsstijging van 214 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 110 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 1.163,5)en de 2 laatste, September y Oktober (€ 1.283).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Maasbree, dat zo’n € 981 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Maasbree, is het type "" waarvan de prijs € 981 bedraagt, zo’n 0 % duurder dan het gemiddelde (€ 978) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Maasbree
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 978
€ 8
40
41.236
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen