Prijs voor huurwoningen in Maasbree (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Maasbree, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.125
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Maasbree is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 7 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 80. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 52 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6,75, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Maasbree (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Novemberbedraagt € 807.In de volgende maand, December,is er en grote daling te zien tot € 675. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 741 in de twee eerste maanden tot € 1.583, meer bepaald een prijsstijging van 214 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.162 tot € 488,5, een daling van 42 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Maasbree, dat zo’n € 976 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Maasbree, is het type "" waarvan de prijs € 976 bedraagt, zo’n 0 % duurder dan het gemiddelde (€ 977) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Maasbree
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 977
€ 7
24
31.056
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen