Prijs voor huurwoningen in Maasbree (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Maasbree, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 853
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Maasbree is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand (September) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 25 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 26. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 5 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 0,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Maasbree (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 1.148. In September kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.023. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 66 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 899 tot € 334,5, een daling van 37 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Maasbree
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
16
24.118
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen