Prijs voor huurwoningen in Maasbracht (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Maasbracht, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 903
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,78
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Maasbracht is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11,1. In de volgende maand, Mei, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8,21 por m². De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling van zo’n 87 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 43 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,03, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 3,9 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Maasbracht (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, April,bedraagt de gemiddelde prijs € 937. In Mei blijft die prijs hangen rond € 910. De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 92, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 886,75 tot € 484, een daling van 55 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Maasbracht
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
72
42.476
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen