Prijs voor huurwoningen in Loenen Aan De Vecht (Utrecht)

De huurprijzen van woningen in Loenen Aan De Vecht, in de provincie Utrecht, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.877,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 17,91
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Loenen Aan De Vecht is gedaald in de voorbije maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 18,95. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 23 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 76. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 92 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 18,42, en die van de laatste twee maanden November en December, € 16,91 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Loenen Aan De Vecht (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de huurprijs€ 2.138. Deze prijs loopt op in Augustus tot € 2.293. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 54 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 130 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.709 in de laatste 4 maanden en € 2.215,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 41 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Loenen Aan De Vecht, dat zo’n € 1.331 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 41 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Loenen Aan De Vecht, is het type "" waarvan de prijs € 1.331 bedraagt, zo’n 41 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2.264) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Loenen Aan De Vecht
Aantallen gebruikte woningen in Utrecht
€ 2.264
€ 16,19
64
32.730
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen