Prijs voor huurwoningen in Lobith (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Lobith, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.301,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Lobith is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 16 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 117 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 27 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 13, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Lobith (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 618. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand November, oplopende tot tot € 1.942. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.280 in de twee eerste maanden tot € 1.665,5, meer bepaald een prijsstijging van 130 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.472,75 tot € 308,5, een daling van 21 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 166 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Lobith, dat zo’n € 1.642 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 166 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 43 % minder duur dan het gemiddelde (€ 4 / m²) in Lobith. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 43 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 2 % goedkoper dan het gemiddelde in Lobith met een prijs van € 617. Het volgende type minder dure woningen is "Hoekwoning” met een gemiddelde prijs van € 1.642. Het duurste type woning komt overeen met "Hoekwoning", zo’n 166 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 606.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Hoekwoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m². Het minst dure type woning is "Hoekwoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 4 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Lobith
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 617
€ 7
18
43.654
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen