Prijs voor huurwoningen in Lent (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Lent, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.254,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,37
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Lent is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7,46. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 280 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 201 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 7,09 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juni en Juli (€ 14,24 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Lent (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februaribedraagt € 914.In de volgende maand, Maart,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (April, Mei)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 457 in de twee eerste maanden tot € 1.416, meer bepaald een prijsstijging van 310 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 135 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 936,5 in de laatste 4 maanden en € 1.263,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 12 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Lent, dat zo’n € 1.281 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 12 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 66 % minder duur dan het gemiddelde (€ 5 / m²) in Lent. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 66 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Herenhuis" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 26 % goedkoper dan het gemiddelde in Lent met een prijs van € 1.452. Het volgende type minder dure woningen is "Eengezinswoning” met een gemiddelde prijs van € 1.281. Het minst dure type woning komt overeen met "Woning", zo’n 6 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 1.365.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Woning", met een gemiddelde prijs van € 3 / m², gevolgd door "Eengezinswoning" aan € 5 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Herenhuis" met een prijs van € 8 / m² en daarna "Eengezinswoning" met een prijs van zo’n € 5 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Lent
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 1.452
€ 14,65
130
21.930
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen