Prijs voor huurwoningen in Laren (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Laren, in de provincie Noord Holland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.795,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 20,25
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Laren is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 20,66. In de volgende maand, Februari, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 19,91 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 20,28 naar € 20,33 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 20,31 naar een gemiddelde in Mei en Juni van € 20,13 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Laren (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. De gemiddelde prijs in de maand Januaribedraagt € 1.735. In Februari kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.522. In de 2 volgende maanden (Maart, April)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.628,5 in de twee eerste maanden tot € 1.903,5, meer bepaald een prijsstijging van 117 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.766 tot een gemiddelde van € 1.854 tussen Mei en Juni.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 15 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Laren, dat zo’n € 1.782 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 15 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 71 % minder duur dan het gemiddelde (€ 6 / m²) in Laren. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 71 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Laren kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 1.782, zo’n 15 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 15 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 6 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 6 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Laren
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 2.090
€ 20,54
492
142.470
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen