Prijs voor huurwoningen in Lage Zwaluwe (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Lage Zwaluwe, in de provincie Noord Brabant, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.296,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,7
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Lage Zwaluwe is gestegen in de voorbije 6 maanden. In September bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand, Oktober, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 6 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 7,5 naar € 7,5 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 188 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 7,5 per m²), en die van de laatste twee maanden, Januari en Februari (€ 14,11 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Lage Zwaluwe (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Septemberbedraagt € 1.179.In de volgende maand, Oktober,is er en grote daling te zien tot € 737. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 958 tot € 933,5. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 211 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 945,75 in de laatste 4 maanden en € 1.997 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Februari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 68 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Lage Zwaluwe, dat zo’n € 940 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 68 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Lage Zwaluwe, is het type "" waarvan de prijs € 940 bedraagt, zo’n 68 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2.950) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Lage Zwaluwe
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 2.950
€ 21,22
16
69.678
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen