Prijs voor huurwoningen in Lage Zwaluwe (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Lage Zwaluwe, in de provincie Noord Brabant, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.062,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,85
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Lage Zwaluwe is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,18. In de volgende maand, November, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 7,95 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 8,06 naar € 9 per m², meer bepaald met zo’n 112 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 111 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 8,53 per m²), en die van de laatste twee maanden, Februari en Maart (€ 9,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Lage Zwaluwe (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de huurprijs€ 973. Deze prijs loopt op in November tot € 1.075. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.024 tot € 1.048. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 108 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 1.036)en de 2 laatste, Februari y Maart (€ 1.114,5).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 19 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Lage Zwaluwe, dat zo’n € 951 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 19 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Lage Zwaluwe, is het type "" waarvan de prijs € 951 bedraagt, zo’n 19 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.181) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Lage Zwaluwe
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.181
€ 10
40
77.604
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen