Prijs voor huurwoningen in Lage Mierde (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Lage Mierde, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.032,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,56
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Lage Mierde is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12,34. In de volgende maand, Juni, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 10,67 naar € 11,5 per m², meer bepaald met zo’n 108 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 86 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,09, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 9,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Lage Mierde (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Meibedraagt € 888.In de volgende maand, Juni,is er en grote daling te zien tot € 648. In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 768 in de twee eerste maanden tot € 1.144,5, meer bepaald een prijsstijging van 149 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 124 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 956,25 in de laatste 4 maanden en € 1.186 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 368 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Lage Mierde, dat zo’n € 5.258 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 368 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 1175 % duurder dan het gemiddelde (€ 102 / m²) in Lage Mierde. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 1175 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 22 % goedkoper dan het gemiddelde in Lage Mierde met een prijs van € 1.124. Het volgende type minder dure woningen is "Vrijstaande Woning” met een gemiddelde prijs van € 5.258. Het duurste type woning komt overeen met "Vrijstaande Woning", zo’n 368 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "", met een prijs van zo’n € 879.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 102 / m². Het duurdere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 102 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Lage Mierde
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.124
€ 8
26
93.630
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen