Prijs voor huurwoningen in Kilder (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Kilder, in de provincie Gelderland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 437,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Kilder is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 5. In de volgende maand, Juli, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 4 por m². In de 2 volgende maanden (Augustus, September) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 144 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 73 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,5, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Kilder (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juni,bedraagt de gemiddelde prijs € 369. In Juli blijft die prijs hangen rond € 368. In de 2 volgende maanden (Augustus, September)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 368,5 in de twee eerste maanden tot € 536,5, meer bepaald een prijsstijging van 146 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 90 %, dalende van € 452,5 tot € 406,5 in Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 5 % goedkoper dan het gemiddelde in Kilder van zo’n € 368. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 427. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 16 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 350.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Kilder, is het type "" waarvan de prijs € 427 bedraagt, zo’n 16 % duurder dan het gemiddelde (€ 368) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Kilder
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 368
€ 4
6
40.074
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen