Prijs voor huurwoningen in Kilder (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Kilder, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 383
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3,6
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Kilder is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand, November, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 4 por m². De 2 volgende maanden (December, Januari) kenmerken zich door een daling van zo’n 88 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 40 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 3,75, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 1,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Kilder (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktoberbedraagt € 445.In de volgende maand, November,is er en grote daling te zien tot € 368. De 2 volgende maanden (December, Januari) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 90, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 387 tot € 183,5, een daling van 47 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Kilder
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
0
26.544
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen