Prijs voor huurwoningen in Joure (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Joure, in de provincie Friesland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 913,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Joure is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 115 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 121 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 7 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 8,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Joure (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.548.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 676. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 70 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 91 %, dalende van € 943 tot € 853,5 in November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 22 % goedkoper dan het gemiddelde in Joure van zo’n € 817. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 659. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 3 kamers hebben, zo´n 85 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 2 kamers, met een prijs van zo´n € 659.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Joure, is het type "" waarvan de prijs € 1.510 bedraagt, zo’n 85 % duurder dan het gemiddelde (€ 817) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Joure
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
€ 817
€ 7
22
7.638
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen